0
(DKK 0,00) Vis kurv

Isabella fortelte

Isabella fortelte er kåret som verdens bedste fortelte, og det er med rigtig god grund. Forteltenes praktiske enkelthed og rummelighed gør campingturen til en endnu større glæde.

Modeller fra Isabella fortelte

Med et Isabella fortelt er der langt mere plads, end der er i campingvognen. Forteltet bliver derfor et naturligt samlingspunkt, derfor har det også stor betydning, hvilken model man vælger. 

  • Isabella Prisma Seed: Et stort og fleksibelt fastliggertelt med fire meter i dybden. Forteltet er slidstærkt, og fronten kan flyttes ind og ud, så man får et fortelt med overdækket terrasse.
  • Isabella Penta Flint: Forteltet har en dybde på 3.5 meter, og materialet er en kraftig acryl, der lader teltet ånde. I gavlene er der myggenetvinduer og mange åbningsvinduer. Penta Flint er derfor et venligt og lyst fortelt at opholde sig i.
  • Isabella Commodore North/Dawn: Teltet har store vinduespartier og materialet er af åndbart isacryl-materiale. Der er mange åbnings- og udluftningsmuligheder i Commodore-modellen. Forteltet har en dybde på tre meter. Med modellen får du dermed masser af plads til hele familien og alle jeres ting.

Vi hjælper dig med at finde det rette fortelt

Hvis du er på udkig efter et Isabella fortelt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk. Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der både passer til jeres campingvogn samt jeres ønsker og behov. Vi står klar til at byde dig velkommen på adressen Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, hvor du kan se vores store udstilling på 1200 m2.

Isabella fortelte

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
A-mål (cm)
Teltstænger
Dybde (cm)
Bredde (cm)
Est. vægt (kg)
Årgang