0
(DKK 0,00) Vis kurv

Stort udvalg i DWT fortelte

Hos Hedensted Caravan fører vi et meget stort udvalg af Isabella fortelte. Det er et dansk mærke, og er et af landets bedste. DWT telte er kendt for deres smarte detaljer, lange holdbarhed, avancerede løsninger, overkommelige priser og stor slidstyrke. Uanset om du skal bruge et simpelt DWT fortelt, der udvider campingvognens plads eller skal bruge et robust helårsfortelt, kan du finde det her på siden. Priserne er altid attraktive og kvaliteten høj.

Modeller fra DWT

DWT tilbyder en lang række fortelte, der passer til alle campingvogne. Du vil derfor altid kunne finde et fortelt, der lever op til dine ønsker og behov:

  • DWT Favorit III standby: Forteltet er lavet af kraftige materialer, som gør det nemt at lade forteltet stående, hvis man skal bruge campingvognen.
  • DWT Focus: Forteltet er et let rejsefortelt, der har et flot buet design, der skiller sig ud fra mængden af fortelte. Forteltet kan bruges som solsejl, og fronten kan lukkes med de indvendige afdækninger.
  • DWT Tango 240/300: Forteltet er et robust og slidstærkt helårsfortelt med mange funktioner.

Vi hjælper dig med at finde det rette DWT fortelt

Hvis du er på udkig efter et DWT fortelt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk. Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der både passer til jeres campingvogn samt jeres ønsker og behov. Vi står klar til at byde dig velkommen på adressen Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, hvor du kan se vores store udstilling på 1200 m2.

DWT fortelte

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
A-mål (cm)
Teltstænger
Dybde (cm)
Bredde (cm)
Est. vægt (kg)
Årgang