0
(DKK 0,00) Vis kurv

Dometic (Kampa)

 

Dometic luftfortelte er på en gang nyskabende og praktiske. De giver dig både komfort og privatliv. Med mulighed for tilkøb af udvidelsesmuligheder, har du her et telt, der kan tilpasses præcis dine behov. Produceret i kvalitets materialer, så du får en pålidelig betjening og holdbarhed.

 

Den innovative AIR Frame-teknologi i Dometics luftfortelte vil forvandle din campingoplevelse. Traditionelle stål- og glasfiberstænger er erstattet med sammenkoblede oppustelige luftstænger, så du kan pumpe hele forteltet op på en gang. De fastmonterede AIR Frameluftstængerne giver en nem og hurtig opsætning.

AIR Frame er stærk, og bøjer i vinden, så du aldrig får en beskadiget stang. Derudover bliver din campingvogn ikke ridset, når forteltet hviler mod dit køretøj inden fastgørelse.

Pump forteltet op til 9 psi for optimal ydeevne. Hvert fortelt leveres med manuel pumpe,

men 12V elektronisk pumpe kan tilkøbes.

 

Fortelte til campingvogn og autocamper:

 • Ace AIR ALL-Season / Ace AIR Pro
 • Club AIR ALL-Season / Club AIR Pro
 • Grande AIR ALL-Season / Grande AIR Pro
 • Rally AIR ALL-Season / Rally AIR Pro
 • Winter AIR PVC
 • Leggera AIR / Leggera AIR Redux
 • Sunshine AIR

ALL-season eller Pro

ALL-season materialet er robust og uv-bestandigt, perfekt til camping i varmere klimaer og til brug i sommersæsonen. Det åndbare stof er konstrueret til at modstå vind og vejr og bliver testet i de vådeste områder i Europa samt de mest solrige steder i Australien for at sikre telte ikke skuffer dig.

Pro er det samme ikoniske stof som du finder i store dele af forteltsortimentet. Pro ser ud og føles som traditionelt materiale til telte, men vejr meget mindre og er stadig det foretrukne valg for rejsecampisten.

Vedligeholdelse 

Bruger du et par timer om året på rengøring og vedligeholdelse af dit telt og alle teltdelene, kan du bevare teltet tæt og velfungerende i mange år. Hvis du camperer ved havet eller i skovområder, er dit fortelt mere udsat for forhold, der kan skade dit telt.

Når havgus og salt får lov at sidde på teltdugen, kan det nedbryde teltets imprægnering. Fra skovområdet kan det være fugleekskrementer, bladlus og pollen, der nedbryder imprægneringen. Derfor er rengøring vigtig for teltets levetid

 

Derfor anbefaler vi:

Støvsug eller børst teltet af, når det er tørt. Efterfølgende aftørres det med en fugtig klud. 

Har du fået en skade på dit telt, kan du indlevere dit telt hos Hedensted Caravan, så sender vi det videre til reparation.

Vi hjælper dig med at finde det rette fortelt

Hvis du er på udkig efter et Dometic fortelt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk. Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der både passer til jeres campingvogn samt jeres ønsker og behov.

Dometic (Kampa) telte

 • Sortering:
 • Pris
 • Årgang
 • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
A-mål (cm)
Teltstænger
Dybde (cm)
Bredde (cm)
Est. vægt (kg)
Årgang