0
(DKK 0,00) Vis kurv

Demo fortelte

Hos Hedensted Caravan har vi et stort udvalg af demo fortelte, som har stået i vores udstilling. Du kan derfor lave en ekstra god handel her, da der er skåret noget af priserne. Uanset om du køber et nyt, demo eller brugt fortelt, er du altid sikret attraktive priser og høj kvalitet. Her på siden finder du vores aktuelle udvalg af demo fortelte til campingvogn.

Billige fortelte

Uanset dit budget kan du altid finde et fortelt hos Hedensted Caravan. Forteltene her på siden er kun brugt som udstillingsmodeller, og derfor fejler de intet. Vi tjekker altid alle fortelte grundigt, inden de bliver en del af vores sortiment. Vi kan derfor stå inde for alle demo fortelte, du finder her på siden. 

Vi hjælper dig med at finde det rette fortelt

Hvis du er på udkig efter et fortelt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette fortelt. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk. Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der både passer til jeres campingvogn samt jeres ønsker og behov. Vi står klar til at byde dig velkommen på adressen Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, hvor du kan se vores store udstilling på 1200 m2.

Demo telte

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
A-mål (cm)
Teltstænger
Dybde (cm)
Bredde (cm)
Est. vægt (kg)
Årgang