0
(DKK 0,00) Vis kurv

Brugte fortelte

Hos Hedensted Caravan tilbyder vi et stort udvalg af billige fortelte til de bedste priser. Her på siden kan du finde et fortelt til et hvert behov, og du vil altid kunne finde et telt, der lever op til dine ønsker og behov. Fordelene ved et fortelt er, at man kan udvide sin campingvogn med et eller flere opholdsrum, og det fylder ikke særlig meget, når det er pakket ned. Et fortelt er derfor enhver campists uundværlige rejsekompagnon.

Fortelte til lavere priser

Fordelen ved brugte fortelte er, at de er billige. Selvom du køber et brugt fortelt, går du ikke på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten. Vi tjekker nemlig altid alle fortelte grundigt, inden de bliver en del af vores sortiment. Vi kan derfor stå inde for alle brugte fortelte, du finder her på siden. 

Vi hjælper dig med at finde det rette fortelt

Hvis du er på udkig efter et fortelt, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette fortelt. Du er velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk. Vores erfarne medarbejdere har stort kendskab til, hvordan man finder den helt rette model, der både passer til jeres campingvogn samt jeres ønsker og behov. Vi står klar til at byde dig velkommen på adressen Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, hvor du kan se vores store udstilling på 1200 m2.

Brugte fortelte

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
A-mål (cm)
Teltstænger
Dybde (cm)
Bredde (cm)
Est. vægt (kg)
Årgang