0
(DKK 0,00) Vis kurv

Fortelte til campingvogne

Når der skal købes nyt campingudstyr til campingvognen, står forteltet øverst på manges ønskeseddel. Fordelene ved et fortelt er, at man kan udvide sin campingvogn med et eller flere opholdsrum, og det fylder ikke særlig meget, når det er pakket ned.

Hos Hedensted Caravan finder du et stort udvalg af rummelige fortelte til campingvogne. Vi har ofte alle telte på lager, og derfor har du tit mulighed for at får dit fortelt med hjem med det samme. Vi tilbyder et stort udvalg, og derfor har vi sikkert også det fortelt, der lever op til dine ønsker og behov.

Fortelte til et hvert behov

Hos Hedensted Caravan kan du med sikkerhed finde et fortelt, der passer til dine ønsker og behov. Vi forhandler blandt andet mærkerne Isabella og DWT, som er førende indenfor fortelte. Vi tilbyder også demo og brugte fortelte. Du vil derfor altid kunne finde et fortelt hos os uanset dit behov og budget. Uanset om du køber et nyt eller et brugt fortelt, er du altid garanteret fuld kvalitet og funktionalitet til fordelagtige priser.

Ring i dag

Hvis du er på udkig efter et fortelt til din campingvogn eller har brug for rådgivning, er du velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller sende en mail på info@hedenstedcaravan.dk. Hvis du er i tvivl om, hvilket fortelt der passer til din campingvogn, er du også velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at byde dig velkommen på adressen Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, hvor du kan se vores store udstilling på 1200 m2.

Alle fortelte

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
A-mål (cm)
Teltstænger
Dybde (cm)
Bredde (cm)
Est. vægt (kg)
Årgang