0
(DKK 0,00) Vis kurv

KNAUS

Knaus har hele 60 års erfaring, det taler vist for sig selv og når man så fra start har valgt at producere vogne i høj kvalitet, så vil køb af en Knaus altid være, det sikre valg for dig. Knaus laver i dag så mange forskellige indretninger at vi tør godt love, at vi kan finde en vogn der lige netop passer til dit behov.

Skræddersyede løsninger

De mange spændende indretninger og skræddersyede løsninger gør at du kan camperer i Knaus i mange år, lige fra børnefamilien som vælger køjevogne, ægteparret som vælger vogne med dobbeltseng, til det mere modne publikum som vælger enkeltsenge, Knaus er stærk i alle segmenter. Hos Hedensted Caravan har vi et bredt udvalg af både nye og brugte vogne fra Knaus, og du er altid garanteret fuld kvalitet og funktionalitet uanset om du vælger ny eller brugt vogn.

 Modeller fra Knaus.

  • Deseo: Er vognen til dig der ønsker at få motorcyklen eller motorcykler med, da det er muligt at få hele 2 stk. med på tur, et snedigt system som kan få hele vognens bagende til at åbne, gør dette muligt, bare smart.

 

  • Sport&Fun: Henvender sig som regel til det unge aktive par der ønsker sjov og sport som f.eks. hvis surfer ferie står højt på ønskesedlen så er det her muligt at få surfer brættet med, takket være den store frontgarage.

 

  •  Sport: Er til den unge børnefamilie, da der i denne serie er et hav af køjemodeller, alle i smarte farver og nu med masser af udstyr som standard, til trods for det høje standard udstyr er vægten stadig meget lav i denne serie.

 

  • Südwind: Er til dig der ønsker en vogn lidt ud over det sædvanlige, standard udstyret er højt og modellerne findes i stort set alle indretninger lige fra køjer, dobbeltseng eller enkeltsenge.

 

  • Südwind Scandinavian Selection: Navnet siger næsten det hele, her er tale om luksus ud over det sædvanlige og så er det tillige en rigtig vinter vogn, da varme systemet er noget helt specielt i denne serie.

 

Ring i dag

Hvis du er på udkig efter en ny eller brugt Knaus, så kom til Hedensted og se vores udvalg, eller hvis du har udset dig en vogn fra hjemmesiden og har spørgsmål , så er du altid velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller send en mail på info@hedenstedcaravan.dk . Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du blot har brug for rådgivning. Vi vil altid stå klar til at byde dig og din familie velkommen på adressen Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, hvor du kan se vores butik/udstilling på 1200 m2.

 

Knaus

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
Egenvægt
kg
Totalvægt
kg
Lasteevne
kg
Årgang