0
(DKK 0,00) Vis kurv

KNAUS

Knaus campingvogn er perfekt til camping hele året. Med gennemføret kvalitet, innovative løsninger. Knaus er skabt i 1960 af en Tysk arkitekt Helmut Knaus i Byen Marktbreit. Den første vogn hed "svalereden", og som dekoration blev der malet og flyvende svalepar på siden. Lige siden har dette været Knaus logo.

Skræddersyede løsninger

Med en Knaus campingvogn er du altid sikret innovative og kvalitetsrige løsninger. De tilbud mange spændende indretninger og skræddersyede løsninger til etvert behov. Hos Hedensted Caravan har vi et bredt udvalg af både nye og gamle campingvogne fra Knaus, og du har altid garanteret fuld kvalitet og funktionalitet uanset campingvognens produktionsår. Uanset om du er på udkig efter butikken luksuriøse campingvogne eller lad sommer campingvogn, kan du finde det på siden.

Se også campingvogne fra Adria

Modeller fra Knaus campingvogne

  • Deseo  modeller er din løsning, uanset hvad dette krav til modstridende er. Den tilbyder ideelt meget plads, og derfor er det den pladsvidunder i letvægtskonstruktion.
  • Sport er en let og smart model til alle slag ferietyper. Der er begge pladser til cyklerne og campingudstyret, og hvorfor den perfekte til den aktive familie.
  • Südvind er en eksklusiv helårscampingvogn i elegant og funktionelt design. Campingvognen har strømbesparende LED belysning og slim-tower køleskab.
  • Travelino er perfekt, hvis du skal op ad bjerge og stejle skråninger, er denne model uundværlig. Campingvognen har en totalvægt på 750 kg, og der er plads til ild til personer.

Ring i dag

Hvis du er på udkig efter en brugt eller ny Knaus campingvogn, eller hvis du har spørgsmål til og fra vores modeller på hjemmesiden, er du velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller send en mail på info@hedenstedcaravan.dk . Du har selvfølgelig også ende velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller spørgsmål til de enkelte Knaus campingvogne. Vi står klar til at byde dig velkommen på adresserne Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, hvor du kan se vores butik udstilling på 1200 m2.

Knaus

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
Egenvægt
kg
Totalvægt
kg
Lasteevne
kg
Årgang