Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Knaus Südwind

 

Knaus Südwind 60 years er en af de første campingvogn modeller og stadig en ægte succeshistorie: SÜDWIND har i næsten 60 år begejstret med altid nyt udstyr, innovative teknologier og design-highlights.

 

Indvendigt
Knaus Südwind er lys og venlig, hyndernes udformning og farver passer perfekt sammen med det lyse træ. Adgangen til opbevaringsrummene er let fremkommelig. Nyd det smarte soft-close på skufferne.

Campingvognen er som standard med bluetooth soundsystem. Det smarte lys sætter lige prikken over i'et.

 

Udvendigt
Knaus Südwind er med de glatte alu-sider og smarte stafferinger bare så flot, den nye bagende konstruktion med integreret bagkonsollygte er så gennemført og som ovenikøbet giver mere plads inde i vognen (modelafhængigt). Fronten er også blevet trimmet og som altid med det smarte låg til gas kassen, som giver let adgang.

Knaus Südwind campingvognen er bygget på AL-KO chassis, som er varmgalvaniseret og beskyttet mod korrosion. Den har AKS sportsstabilisator, som forhindrer slingrebevægelser i kørslen. Campingvognen er lavet med High Strength-GFK tag, med et næsten tre gange så højt glasfiber indhold som standard-GFK. Derfor har den høj beskyttelse mod hagl og dårligt vejr.
Knaus campingvognen har flotte baglygter med LED blinklys og udformet som katteøjne.

 

 

Knaus Südwind campingvognens egenskaber

  • Südwind har 16 forskellige indretninger
  • Stort klædeskab
  • Bluetooth soundsystem 
  • Nem adgang til opbevaringsrum
  • Soft-close skuffer
  • Vægten på de små vogne ligger helt nede på 1300 kg totalvægt. Så her kan mindre biler også være med. De største modeller slutter ved 2500 kg totalvægt

 

Se vores Knaus Südwind her

 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0