Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Knaus Sport


Knaus Sport serien har hele 15 modeller at vælge imellem, så der er en campingvogn til ethvert behov. Er du naturelsker, solo rejsende, det udforskende par eller en stor familie, så er der en Knaus Sport campingvogn til dig. Serien har masser af opbevaringsplads, op til 6 sovepladser og fleksibel siddegruppe.
Knaus Sport er en letvægts campingvogn med en totalvægt fra 1300 kg. Den kan trækkes af selv de mindre biler og er et godt valg, hvis du kører el-bil eller hybrid.

Indvendigt
Knaus Sport serien byder på et flot og moderne interiør. Den er spækket med god opbevaringsplads. Selv på badeværelset, hvor du har god plads til både håndklæder, shampoo mm. Alle får sin egen seng, og der er modeller til enhver familie konstellation. Der findes 7 modeller med køjesenge, 5 modeller med dobbeltsenge, og 3 modeller med enkeltsenge. Du kan næsten sammensætte din drømme campingvogn, som passer præcis til dine behov.

Udvendigt
Knaus Sport campingvognen er bygget på AL-KO chassis, som er varmgalvaniseret og beskyttet mod korrosion. Den har AKS sportsstabilisator, som forhindrer slingrebevægelser i kørselen. Campingvognen er lavet med High Strength-GFK tag - med et næsten tre gange så højt glasfiber indhold som standard-GFK. Derfor har den høj beskyttelse mod hagl og dårligt vejr.
Knaus campingvognen har flotte baglygter med LED blinklys og med katteøje-form.

Knaus Sport campingvognens egenskaber

  • 15 modeller med forskellige typer af sovepladser
  • En letvægts campingvogn
  • Idéel til el-biler eller hybrid
  • God opbevaringsplads
  • Passer til alle familie og rejse typer
  • Op til 6 sovepladser
  • Stærk udvendig opbygning

 

Se vores Knaus sport her

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0