Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Knaus Sport & Fun

 

Knaus Sport & Fun er perfekt til den aktive ferie. Kort sagt stort opbevaringsrum = maksimal fornøjelse. Takket være de smarte motorcykelholdere er dette den perfekte kombination af transport- og opholdsrum.

 

Indvendigt

Kombineret med strategisk placerede fastsurringsmuligheder står din motorcykel sikkert i motorcykelholderen (tilvalg) under kørslen i Sport & Fun. For hurtig lastning fås en integreret opkørsels rampe som tilvalg.

Maksimal opbevaringsplads, perfekt last- og vægtfordeling i hele vognens bredde samt praktisk adgang takket være opklappelig  og højdejusterbar seng. Og naturligvis lover den gennemtænkte grundridsudformning ved korrekt lastning også de bedste køre egenskaber.

Loungesofaen kan takket være de præcise standardhynder nemt omdannes til en behagelig dobbeltseng.

 

Udvendigt

Sport & Fun campingvognen er bygget på AL-KO chassis, som er varmgalvaniseret og beskyttet mod korrosion. Den har AKS sportsstabilisator, som forhindrer slingrebevægelser under kørslen. Campingvognen er lavet med High Strength-GFK tag, med et næsten tre gange så højt glasfiber indhold som standard-GFK. Derfor har den høj beskyttelse mod hagl og dårligt vejr.
Sport & Fun campingvognen har flotte baglygter med LED blinklys og udformet som katteøjne.

 

Knaus Sport & Fun campingvognens egenskaber

  • God opbevaringsplads til meget sports- og fritidsudstyr
  • Stor bagklap
  • Strategisk placeret fastsurringsmuligheder til motorcykel (tilvalg)
  • Passer til den aktive familieferie
  • Stort køleskab
  • Op til 4 sovepladser

Se Knaus Sort & Fun her. 

 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0