Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Knaus E-Power

 

Med Knaus E-Power får du en gasfri campingvogn som kun kører på el. Den er især attraktiv for sæsoncampister og fastliggere. Det er en campingvogn med moderne el apparater og mere opbevaringsplads. E-Power campingvognen er god til sommercampisterne, som gerne vil undgå gas, der optager en masse plads, og som ikke vil undvære et klimaanlæg i campingvognen.
Den findes med 10 forskellige indretninger.

 

Indvendigt
Smart energistyring i Knaus E-power sørger for, at el apparaterne styres, prioriteres og slås til og fra efter behov og efter den tilgængelige strøm. Det eneste, du skal sørge for, er at indstille sikringen til de ampere, der findes på campingpladsen.
Energistyringen i E-power serien administrer energiforsyningen til dit kompressor køleskab på 98-150 liter (afhængig af model). Køkkenet indeholder en dobbelt el induktionsplade.
Dometic Freshwell 3000 klimaanlæg sørger for varme og afkøling i vognen.

 

Udvendigt
Knaus E-Power campingvognen er bygget på AL-KO chassis, som er varmgalvaniseret og beskyttet mod korrosion. Den har AKS sportsstabilisator, som forhindrer slingrebevægelser i kørslen. Campingvognen er lavet med High Strength-GFK tag - med et næsten tre gange så højt glasfiber indhold som standard-GFK. Derfor har den høj beskyttelse mod hagl og dårligt vejr.
E-Power campingvognen har flotte baglygter med LED blinklys og udformet som katteøjne.
Denne serie har som standard alu-sider, hvilket giver E-power sit flotte eksklusive udseende.

 

Knaus E-Power campingvognens egenskaber

  • En campingvogn der kører på el (gasfri campingvogn)
  • Moderne el apparater og intelligent elektronikstyring
  • Mere opbevaringsplads
  • Attraktiv for sæsoncampister i sommerhalvåret

Se vores Knaus Sport E-power her

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0