Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00

Knaus Azur


Den helt stor nyhed fra Knaus er den flotte model Azur.

En drømmebolig på hjul. Azur gør indtryk med integreret møbler i væggen og har fokus på komfort. Vognen imponerer både indvendigt og udvendigt med en unik og dynamisk lyssignatur. Materialer af høj kvalitet og gennemtænkte, funktionelle løsninger gør campingvognen til et sted, hvor man føler sig godt tilpas.

 

Indvendigt

Indvendig giver de integrerede møbler en helt speciel effekt og rum for opbevaring, som skal opleves. Opbevaringen er skjult bag vægge og bag hynder, der giver masser af opbevaringsplads.

Indirekte lys i vognen giver en behagelig oplevelse inde i campingvognen.

 

Udvendigt

Denne serie er nyskabende indenfor campingvogne.

Azur har selvhelende FibreFrame karosseri. Der eftersigende selv skulle kunne rette sig ud, hvis den får en blød bule. Azur er lavet på robot teknologi, som giver en helt anden ensartethed.

I samarbejde med KNOTT har man udviklet en ny undervogn. Dette ses tydeligt, når man ser støttebenene, da de er lavet i kunststof. Et lettere materiale.

De super flotte Seitz vinduer er selvfølgelig standard på en Azur.

Knaus Azur campingvognen er bygget på AL-KO chassis, som er varmgalvaniseret og beskyttet mod korrosion. Den har AKS sportsstabilisator, som forhindrer slingrebevægelser i kørsel. Campingvognen lavet med High Strength-GFK tag - med et næsten tre gange så højt glasfiber indhold som standard-GFK. Derfor har den høj beskyttelse mod hagl og dårligt vejr.
Azur campingvognen har flotte baglygter med LED blinklys og udformet som katteøjne.

 

Knaus Azur campingvognens egenskaber

  • Azur har 4 forskellige indretninger
  • Badeværelse med masser af opbevaringsrum
  • Bluetooth lydsystem
  • Integreret opbevaringsrum med SmartWall
  • Soft-close skuffer med fuldt udtræk

Se vores Knaus Azur her.

 

KURV
0 varer
Total: 0,00 DKK
0