0
(DKK 0,00) Vis kurv

ADRIA

I mere end 50 år med Adria-produceret campingvogne og har deres bande på bundsvundet priser for deres exceptionelle kvalitet, design og innovation. Hos Hedensted Caravan finder du nye og brugte Adria campingvogne. Uanset om du skal have en campingvogn til at grave dig selv eller til butikken familie, kan finde noget til et andet behov. Campingvognene findes i mange forskellige størrelser og moddeller.

Adria-producent følgende serier:

  • Aviva er til den lette campingferie. Tag i stærkt glasfiber, der modstår kraftig haglbyger.
  • Handling er sporty, praktisk og lad rejsecampingvogn, til eventyr og oplevelser.
  • Altea er prisvinder med masser af værdi, til alle familierper.
  • Adora er der makimal rummelighed og ovenlysvindue, den komplette campingvogn, hvor du får rigtig meget for pengene.
  • Alpina er den ultimative vintervogn

Du kan se vores udvalg af modeller ved at undersøge længere ned på siden. 

Indre

Adria tilbyder innovative og funktionelle løsninger som Smart køkken køkkener, der er baseret på en række ergonomisk principper. Campingvogne toiletter er inspireret af hotelresninger, og i Adrias små campingmodeller, der indsættes og ”klap-op” -vask, så der er plads til at gå uden for at gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Når du investerer i Adria campingvogn, får du et unikt panoramavindue, der enten sidder over sengene eller over opholdsafdelingen. På den måde opgraderer hygiejne, og en mand kan kigge på stjerner og himlen.

Alt i alt får du et funktion og simpelt design, når du investerer i en Adria campingvogn.

Eksteriør

Du kan bruge en Adria campingvogn året rundt. Alle deres campingvogne er udstyret med haglsikker glasfibertag, der giver en unik holdbarhed og styrke. Når du køber en Adria campingvogn, får du desuden 5 års gratis garanti i Aviva-modeller og 7 år i andre Adria-modeller. Med en Adria campingvogn kan du prøve dette livs eventyr, da de er skabt til at blive brugt. Du får sådan en masse udstyr, som er med i prisen.

Ring i dag

Hvis du er på udkig efter en brugt eller ny Adria campingvogn, eller hvis du har spørgsmål til en af ​​vores modeller på hjemmesiden, er du velkommen til at ringe til os på 75 89 06 77 eller send en mail på info@hedenstedcaravan.dk . Du har selvfølgelig også ende velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller spørgsmål til de enkelte Adria campingvogne. Vi står klar til at byde dig velkommen på adresserne Ndr. Fabriksvej 3, 8722 Hedensted, hvor du kan se vores butik udstilling på 1200 m2.

Adria

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
kr. ,-
kr.
(kr. ,-)
Egenvægt
kg
Totalvægt
kg
Lasteevne
kg
Årgang